Despre SalonDana

Înfiinţat la 10 aprilie 2010, Salon Dana, situat lângă Piaţa Mărăşti,  a constituit concretizarea firească a Danei Bentea de a crea un spaţiu destinat răsfăţului complet al fiecărei persoane preocupate de obţinerea şi menţinerea unui aspect îngrijit şi plăcut. Noi ne axăm în continuare pe satisfacerea necesităţilor clienţilor noştri, în conformitate cu ultimele tendinţe, însă fără a neglija consilierea doritorilor în direcţia cea mai potrivită fizionomiei şi personalităţii lor.

Serviciile oferite de salonul nostru

Preocuparea intensa pentru frumusete si reintinerire face din salonul nostru un punct de reper in alegerile dumneavoastra. Va asteptam cu drag.
Epilat cu ceară tradițională

Iti doresti o schimbare de look potrivita cu atitudinea si caracterul tau?
Vino la noi si expertii nostri te vor consilia si te vor ajuta sa iei decizia cea mai potrivita pentru tine.
Un detaliu important ce intregeste aspectul unei femei de succes este o manichiura impecabila.Pedichiura nu este numai o metoda profesionista de ingrijire a unghiilor ci si o metoda de relaxare.
Cand cotidianul te incarca cu stres, intotdeauna un masaj este solutia perfecta pentru a-ti recapata pofta de viata si energia pentru un nou inceput.
Daca esti o femeie foarte ocupata dar iti doresti sa ai un ten potrivit anotimpului cald pentru a putea imbraca tinute mai pretentioase, te asteptam la salonul nostru.

Echipa noastra

IonutFrizer
MirelFrizer
Karinamake-up

Brandurile pe care le folosim

Salon Dana – Piata Marasti