Despre SalonDana

Salon Dana, situat în gangul sensului giratoriu din Mărăşti, este cel de-al doilea salon înfiinţat de Dana Bentea, pe data de 1 septembrie 2006. El a fost răspunsul pe care timpul l-a dat în favoarea calităţii, profesionalismului şi implicării manifestate în cadrul primului astfel de salon deschis, cu şase ani înainte. Astfel de însuşiri s-au dovedit în continuare o necesitate în oraşul nostru. În această ordine de idei, Salon Dana a ales să îşi extindă serviciile şi să aducă prin prospeţimea sa mulţumirea unui vast segment de clienţi.

Serviciile oferite de salonul nostru

Preocuparea intensa pentru frumusete si reintinerire face din salonul nostru un punct de reper in alegerile dumneavoastra. Va asteptam cu drag.
Iti doresti o schimbare de look potrivita cu atitudinea si caracterul tau?
Vino la noi si expertii nostri te vor consilia si te vor ajuta sa iei decizia cea mai potrivita pentru tine.
Un detaliu important ce intregeste aspectul unei femei de succes este o manichiura impecabila.Pedichiura nu este numai o metoda profesionista de ingrijire a unghiilor ci si o metoda de relaxare.
Cand cotidianul te incarca cu stres, intotdeauna un masaj este solutia perfecta pentru a-ti recapata pofta de viata si energia pentru un nou inceput.
Daca esti o femeie foarte ocupata dar iti doresti sa ai un ten potrivit anotimpului cald pentru a putea imbraca tinute mai pretentioase, te asteptam la salonul nostru.

Echipa noastra

Emi
EmiFrizer
Florin
FlorinHair Stylist
Adriana
AdrianaManichiurist
Zita
ZitaCoafor
Ani
AniCoafor
Anca
AncaFrizer
Adela
AdelaSecretara
Cami
CamiCosmetician, manichiurist
Luci
LuciCosmetician
Delia
DeliaFrizer
Simona
SimonaCoafor

Brandurile pe care le folosim

Salon Dana – Sens Giratoriu Marasti